неділю, 21 жовтня 2018 р.

Наш президент - учасниця Школи культурної дипломатії

З метою розвитку цінносно-світоглядних компетенцій особистостей учнів сучасної нової української школи, критичного та креативного їх мислення, знайомства з європейською культурно-мистецькою спадщиною, вдосконалення навичок міжособистісної й міжкультурної успішної комунікації та розвитку умінь презентації української культури Мала Академія Наук України та Центр слов’янських мов «Славос» (м.Бидгощ, Польща) 20-27 жовтня проводять Міжнародну школу з культурної дипломатії. В число 12-ти відібраних по Україні учасників була включена наш Президент Юлія Сухачова.

Культурна дипломатія – це комунікація між різними культурами (обмін ідеями, вивчення традицій, переконань тощо) задля досягнення взаєморозуміння. Такий обмін може відбуватися на різних рівнях: державному, суспільному, приватному. Програма Школи включає заняття за методикою «Філософія для дітей» та іншими методиками неформальної освіти, майстер-класи, заняття, відвідування музеїв, зустрічі з істориками, журналістами, митцями. Результатом Школи мають стати молодіжні локальні українсько-польські проекти. Ми бажаємо Юлії творчості й наснаги та з нетерпінням чекаємо її повернення. Дізнатися більше про культурну дипломатію, можливість реалізації українсько-польського проекту є дуже привабливою перспективою для ШК «Позитивчик».



Немає коментарів:

Дописати коментар

Позитив-висловлювання

Ви - небо. Все інше - це всього лише погода. Пема Чодрон Нехай в житті завжди буде момент для щастя, привід для посмішки і час для мрії. Наш час обмежений, не треба витрачати його, щоб прожити чуже життя. Не попадайте в пастку усталених поглядів - це значить жити, використовуючи думки інших людей. Не дозволяйте, щоб чужі думки, якими б гучними вони не були, заглушали ваш внутрішній голос. І найважливіше, майте хоробрість слідувати вашому серцю й інтуїції. Вони вже знають, ким ви хочете стати. Все інше другорядне. Стів Джобс Через двадцять років ви будете більш шкодувати про те, чого не зробили, ніж про те, що ви зробили. Тому, відкиньте сумніви. Відпливайте геть від безпечної гавані. Зловіть попутний вітер своїми вітрилами. Дослідіть. Мрійте. Відкривайте. Марк Твен Існує три грандіозних закони щастя в житті: 1. Треба щось робити; 2. Треба когось любити; 3. Треба на щось сподіватися. Джозеф Еддісон Зрештою все буде добре. А якщо поки не добре - значить, ти просто ще не дійшов до кінця. Пауло Коельо