суботу, 25 січня 2020 р.

Участь юних психологів- дослідників в чудовому обласному заході

До пленарного засідання конференції готові!
Сьогодні відбулася обласна науково-практична конференція учнівської та студентської молоді «Біологічні дослідження та винахідництво». З метою залучення молоді до науково-дослідної та експериментальної роботи Донецький обласний еколого-натуралістичний центр у листопаді 2019 - січні 2020 року провів I відбірковий етап обласної науково-практичної конференції. За результатами І етапу роботи наших "позитивчиків" відібрали на ІІ етап. Гідно захистив свої дослідження в постерному варіанті, отримавши подарунки Бігдан Діана, Терлецька Альбіна, Сухачова Юлія, Стєнькіна Ірина, Стегницька Дарина та Іващенко Діана повернулися в рідний Білозерськ. А з 4 по 7 лютого 2020 року дівчата мають запрошення до участі у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу "Еко-Україна 2020". Вітаємо! Так тримати!
Наукові керівники, наукові консультанти та учні-дослідники з психології

Науковий керівник Самарська М. В., науковий консультант,  Остополець І.Ю. разом з юними психологами Білозерської ЗОШ № 18

5 коментарів:

  1. Всі дівчата - МОЛОДЦІ! Достойно виступили! Підготували змістовні роботи і гарні постери! Велика подяка Марії Василівні за прекрасну роботу, мотивацію учнів до вивчення психології, організацію маштабної роботи з учнями у школі та впровадження наукових здобутків у практику!

    ВідповістиВидалити
  2. Щиро вдячні, шановна Ірино Юріївно за високу оцінку наших досягнень!

    ВідповістиВидалити
  3. Пишаюся досягненнями всіх учасниць конференції!

    ВідповістиВидалити
  4. Психологи Білозерської ЗОШ № 18 - найкращі!

    ВідповістиВидалити
  5. Прывітанне, я Хелена Хуліё з Эквадора, хачу пагаварыць пра спадара Бенджаміна на гэтую тэму. аказвае мне фінансавую падтрымку, калі ўвесь банк у маім горадзе адмовіўся ад маёй просьбы прадаставіць мне крэдыт у 500 000,00 долараў, я паспрабаваў усё магчымае, каб атрымаць пазыку ў маіх банкаў тут, у Эквадоры, але ўсе яны адхілілі мяне, таму што мой крэдыт быў невялікім, але з Божай ласкай я даведаўся пра містэра Бенджаміна, таму вырашыў паспрабаваць падаць заяўку на крэдыт. Бог жадае, каб яны выдалі мне крэдыт у памеры 500 000,00 долараў на просьбу аб пазыцы, якую мае банкі тут, у Эквадоры, адхілілі мяне, гэта сапраўды было дзіўным з імі, і мой бізнес ідзе добра. Па электроннай пошце / WhatsApp звяжыцеся, калі вы хочаце атрымаць крэдыт ад іх. Lfdsloans@outlook.comWhatsApp Кантакт: + 1-989-394-3740.

    ВідповістиВидалити

Позитив-висловлювання

Ви - небо. Все інше - це всього лише погода. Пема Чодрон Нехай в житті завжди буде момент для щастя, привід для посмішки і час для мрії. Наш час обмежений, не треба витрачати його, щоб прожити чуже життя. Не попадайте в пастку усталених поглядів - це значить жити, використовуючи думки інших людей. Не дозволяйте, щоб чужі думки, якими б гучними вони не були, заглушали ваш внутрішній голос. І найважливіше, майте хоробрість слідувати вашому серцю й інтуїції. Вони вже знають, ким ви хочете стати. Все інше другорядне. Стів Джобс Через двадцять років ви будете більш шкодувати про те, чого не зробили, ніж про те, що ви зробили. Тому, відкиньте сумніви. Відпливайте геть від безпечної гавані. Зловіть попутний вітер своїми вітрилами. Дослідіть. Мрійте. Відкривайте. Марк Твен Існує три грандіозних закони щастя в житті: 1. Треба щось робити; 2. Треба когось любити; 3. Треба на щось сподіватися. Джозеф Еддісон Зрештою все буде добре. А якщо поки не добре - значить, ти просто ще не дійшов до кінця. Пауло Коельо