вівторок, 14 березня 2017 р.

Міні-проекту Шкільного клубу підприємництва "Олімп" «Кузня позитиву та порозуміння» бути!


Наш клуб  прийняв участь в конкурсі міні-грантів «Маєш ідею – створи свій проект!», який оголосили громадська організація «Добропільський центр молоді «ДОБРО» при підтримці UNICEF та фундації «співпраця з НімеччиноюDEUTSCHE ZUSAMMENARBEIT».  В складній конкуренції з молодіжними громадськими організаціями, об’єднаннями, ініціативними групами з Великого Добропілля, Добропільського та Олександрівського районів наша проектна заявка пройшла в фінал. А, сьогодні, 10 лютого, отримала остаточну фінансову підтримку. Грицик Кирило (президент ШКП «Олімп», Кругова Інна (креативний директор клубу) та Сліпченко Анастасія (офіс-менеджер) надали блискавичний захист проекту перед шановними донорами,  чітко та гранично ясно відповіли на всі питання, що цікавили аудиторію. 
Таким чином, міні-проект «Кузня позитиву та порозуміння» буде втілений в життя! Сьогодні умовах військово-політичного конфлікту на Донбасі та інформаційної війни постала необхідність навчати і навчатися сучасним інструментам критичного мислення й позитивної комунікації, бо саме вони допоможуть людям ефективно працювати з інформацією, згуртуватися, бути толерантними й сприятимуть взаєморозумінню громад і громадян. 

Ми ініціюємо створення в школі 
міні-клубу "Позитивчик", залучивши до його роботи в якості консультантів фахівців медицини, психології. Підготовлена команда медіаторів клубу з 8-11 класів (12 чоловік) буде проводити інформаційно-просвітницьку роботу серед школярів - акції, буклети, відео-звернення; роботу з налагодженню конфліктних ситуацій, що виникнуть; пропагувати здоровий спосіб життя і позитивно налаштовувати кожного, хто цього потребує. Своїм досвідом роботи плануємо поділитися з учнівською молоддю ЗОШ №13,14,15 та гірничого ліцею на фінальній позитив-конференції. До речі, команда медіаторів вже створена й проходить навчання! Бажаємо всім наснаги, миру й позитиву!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Позитив-висловлювання

Ви - небо. Все інше - це всього лише погода. Пема Чодрон Нехай в житті завжди буде момент для щастя, привід для посмішки і час для мрії. Наш час обмежений, не треба витрачати його, щоб прожити чуже життя. Не попадайте в пастку усталених поглядів - це значить жити, використовуючи думки інших людей. Не дозволяйте, щоб чужі думки, якими б гучними вони не були, заглушали ваш внутрішній голос. І найважливіше, майте хоробрість слідувати вашому серцю й інтуїції. Вони вже знають, ким ви хочете стати. Все інше другорядне. Стів Джобс Через двадцять років ви будете більш шкодувати про те, чого не зробили, ніж про те, що ви зробили. Тому, відкиньте сумніви. Відпливайте геть від безпечної гавані. Зловіть попутний вітер своїми вітрилами. Дослідіть. Мрійте. Відкривайте. Марк Твен Існує три грандіозних закони щастя в житті: 1. Треба щось робити; 2. Треба когось любити; 3. Треба на щось сподіватися. Джозеф Еддісон Зрештою все буде добре. А якщо поки не добре - значить, ти просто ще не дійшов до кінця. Пауло Коельо