суботу, 15 квітня 2017 р.

"Топимо" свій негатив за допомогою мандал

Мандалотерапія - ефективна і при цьому захоплююча арттерапія за допомогою малюнка, яка допомагає людині відчувати позитив та радість в пізнанні себе, рости духовно і особистісно, знайти фізичне здоров'я. Наші дівчата зацікавилися цією незвичайною для школярів діяльністю та разом з практичним психологом вирішили спробувати цей метод в дії. Добре, що все для роботи наш "Позитивчик" завдяки проекту "Кузня позитиву і порозуміння" має: гарні олівці, фломастери, маркери, папір. Заняття виявилося дуже цікавим та захоплюючим. Майже всі забажали повторення! Отже, to be continued!


2 коментарі:

  1. Мандалотерапія безпечна для психіки, на відміну від інших терапій, де людину змушують шукати причину своєї неврівноваженості і виводять на розмову, ця терапія допомагає знайти умиротворення. Її корисно використовувати, якщо у людини криза, особливо обумовлений насильством або травмою, якщо людина втратила близького. Вона допомагає зміцнити внутрішнє "Я", створює видиму безпеку, барвистий малюнок радує людину, він стає менш конфліктним, висловлюючи все в мистецтві.

    ВідповістиВидалити

Позитив-висловлювання

Ви - небо. Все інше - це всього лише погода. Пема Чодрон Нехай в житті завжди буде момент для щастя, привід для посмішки і час для мрії. Наш час обмежений, не треба витрачати його, щоб прожити чуже життя. Не попадайте в пастку усталених поглядів - це значить жити, використовуючи думки інших людей. Не дозволяйте, щоб чужі думки, якими б гучними вони не були, заглушали ваш внутрішній голос. І найважливіше, майте хоробрість слідувати вашому серцю й інтуїції. Вони вже знають, ким ви хочете стати. Все інше другорядне. Стів Джобс Через двадцять років ви будете більш шкодувати про те, чого не зробили, ніж про те, що ви зробили. Тому, відкиньте сумніви. Відпливайте геть від безпечної гавані. Зловіть попутний вітер своїми вітрилами. Дослідіть. Мрійте. Відкривайте. Марк Твен Існує три грандіозних закони щастя в житті: 1. Треба щось робити; 2. Треба когось любити; 3. Треба на щось сподіватися. Джозеф Еддісон Зрештою все буде добре. А якщо поки не добре - значить, ти просто ще не дійшов до кінця. Пауло Коельо